Veelgestelde vragen

Uiteraard beantwoorden we graag al uw vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een mailtje via ons contactformulier.

 

 

Over Omnipod-bandjes
Enkele jaren geleden kreeg ik de Omnipod en zocht ik een manier om deze te beschermen tijdens het sporten. Helaas kon ik niet de juiste oplossing vinden en ben ik zelf aan de slag gegaan en zo is Omnipod-bandjes ontstaan. Inmiddels heb ik al vele duizenden klanten blij gemaakt met een Omnipod-bandje. Omdat gebruiksgemak en detail hoog in het vaandel staan, kunt u een product verwachten wat netjes voor u op maat wordt gemaakt en waar u veel plezier van zult beleven.

Welke soorten banden zijn er

Er zijn banden voor de arm, het been en de buik. Verder zijn er twee soorten stoffen, namelijk Lycra stoffen en Tricot stoffen. De Lycra banden zijn vooral geschikt om mee te zwemmen en te sporten, maar kunnen ook in het dagelijks gebruik gedragen worden. De Tricot banden zijn niet geschikt om mee te zwemmen en minder om mee te sporten, maar zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

De banden zijn er is twee maten, namelijk 12 centimeter (geschikt voor de Omnipod en de sensoren) en 9 centimeter (enkel geschikt voor sensoren). Indien u de band ook ’s nachts draagt over de sensor, dan is het advies om 12 centimeter te bestellen.

Banden voor de arm kunnen geleverd worden tot en met 40 centimeter. Dit omdat een band van meer dan 40 centimeter niet altijd goed blijft zitten, ook niet wanneer deze taps is gemaakt.

Het opmeten van de juiste maat

Het is belangrijk dat de juiste maat doorgegeven wordt, zodat de band op maat gemaakt wordt. De meetinstructie vindt u hier.

Hoe kan ik bestellen

In de webshop kiest u een band uit die u wilt hebben en u geeft aan of u een 9 cm of een 12 cm band wilt hebben. Verder geeft u de maat door. In het verdere bestelproces geeft u aan of u de bestelling wilt ophalen of dat deze bezorgt moet worden. Bij bezorgen worden hier vanzelfsprekend wel verzendkosten voor berekend. Ophalen van de bestelling kan in Hendrik-Ido-Ambacht. Vervolgens kunt u de bestelling betalen. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,– en voor het buiteland € 4,50. De levertijd is enkele dagen.

Wat vinden anderen

Sinds 2021 is er een nieuwe website en is er geen gastenboek meer. Hieronder zijn enkele reacties van de oude website te zien van 2020:

05-12-2020: Ik zocht naar een oplossing voor het losraken van mijn sensor van Free Style Libre. Gezocht naar een oplossing kwam ik uit bij Omnipod-bandjes. Heel prettig te dragen in opvallende en bedekte kleuren en patronen. Ook over extra vragen over dit product worden snel behandeld. Keurig afgewerkt. Mijn complimenten. Sjou03-12-2020: Mooi afgewerkt bandje, past perfect. Top! Kristof

02-12-2020:  Bedankt voor de snelle levering. De bandjes zien er goed uit en zitten ook prima. Handig voor als ik ga sporten, dan is mijn sensor mooi beschermd. Maggie

30-10-2020 | Eerste bandjes zaten te strak en zakten af.
Na terug sturen van deze bandjes, snel beter passende bandjes gekregen.
Helaas deze zakten ook af ( licht waarschijnlijk aan mijn arm ).
Ook deze mocht ik terug sturen en heb vrij snel mijn aankoop bedrag terug gestort gekregen. Prima en snelle service Liesbeth. Dank hiervoor. Sjaak

21-10-2020: Bestelling is snel geleverd, ik ben heel tevreden met de band, goede kwaliteit, blijft goed zitten, ik heb zelfs mee geslapen. Pauline

22-09-2020: Heb vrijdag 18 sept. 2 bandjes besteld en vandaag, dinsdag 22 sept. binnengekregen. Vlotte levering dus en het belangrijkste: ze passen perfect!
Hartelijk dank Liesbeth! Francien

10-09-2020: Beste, bedankt voor de snelle levering van het bandje. Hij past perfect! Carola

08-09-2020: Je kunt hier met een gerust hart bestellen! Snelle levering en een perfecte service. Het bestelde bandje zakte bij mij naar beneden, dus op vrijdagavond een mail gestuurd. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik binnen 10 minuten antwoord waarin Liesbeth aangaf naar een oplossing te zoeken. Om een lang verhaal kort te maken, na meerdere keren een nieuw op maat gemaakt bandje naar mij toe te sturen, bleek de oorzaak te liggen in te weinig spierweefsel in mijn arm. Alle bandjes teruggestuurd en tot mijn verbazing stond het betaalde geld een paar dagen later op mijn rekening.
Bedankt Liesbeth voor alle moeite en de geweldige service! Dick

30-08-2020: Snelle levering, besteld voordat ik met de libre begin, dus nog geen ervaring die ik kan delen. Elles

29-08-2020: Mijn 1e bestelling: Snelle service! En het bandje zit prima! Aanrader voor alle FSL gebruikers. Mark

29-08-2020:  Geweldig binnen 1dag had ik de banden al in huis passen perfect super echt een aanrader. Rene

27-08-2020: Voor de 1e keer besteld, super snelle levering. Band zit prima, ga er snel nog 1 bestellen. Super blij mee en blijft goed zitten. Gerdien.

24-08-2020: 2 Weken geleden heb ik voor het eerst 2 omnipod bandjes voor mijn FreeStyle Libre besteld met vrolijk gekleurde dots. Binnen 2 dagen had ik ze binnen écht super snel. Jammer genoeg zat er 1 nét iets te strak. Na een mail aan Liesbeth, kreeg ik een vriendelijke mail terug. Binnen 2 dagen was het opgelost en lag er een nieuwe omnipod band in de bus die net zo lekker zit als mijn eerste. Dank u wel, Liesbeth. Dit noem ik nog eens Top service! T. Lamslag

14-08-2020: Prima service , bandje zit prima. Bedankt. Wim

13-08-2020: Geweldige bandjes, snelle levering. Ik ben er dolblij mee en zal er binnenkort meer bestellen. Irma

04-08-2020: Na snelle levering zat het bandje te strak, kon hem terugsturen en snel weer een nieuwe ontvangen. Top service! Wilma

04-08-2020: Hallo! Wat een geweldige bandjes, passen perfect en supersnelle levering!!! Ik ben er heel blij mee!!! Ga zeker weer bestellen. Leonie

03-08-2020: een mooie aanwinst voor het verbergen en het op zijn plaats houden voor de sensor van de Freestyle Libre. Rob

31-07-2020: Bedankt voor t snel versturen van mijn bandje ..Ben er zeer bij mee. Dank u. Gr Jack

21-07-2020: Vorige week donderdag bandje besteld voor de fls, panterprint met glitter voor mijn 8 jarig dochter. Ze is de Koning te Rijk, wat is ze er blij mee. Zaterdag al bezorgd Super snelle levering. Moeder van Daphne

07-07-2020: De banden kwamen erg snel binnen en zitten precies goed, 👍.
Ze zijn super mooi en zitten comfortabel. Ik kan niet wachten tot er nieuwe printjes zijn… Willeke

07-07-2020: Vandaag 3X camouflage (grijs) armbanden binnen gekregen voor de sensor. Ben 52 en sinds 1juni de diagnose Type 1. Dus alles is nog nieuw voor me. De band is precies op de juiste maat gemaakt voor me 👍🏽👍🏼. En staat ook nog eens goed bij elk t shirt. Thanks Liesbeth. Ben er blij mee!! Gr uit Enkhuizen. Jan-Willem

26-06-2020: Erg goed geholpen door Liesbeth: ze is vriendelijk en doortastend.
Ze stuurde mij heel snel een aangepast bandje en dat zit nu prima.
Leuk zo’n bedrijf, waar veel mensen iets hebben aan de producten.
Succes nog verder Liesbeth. Marion

11-06-2020: Gister een tweede ( arm) bandje besteld voor mijn kleinzoon van 4 jaar.
Zijn freestyle libre sensor vloog er om de haverklap uit , het bandje biedt een prima bescherming en de printjes zijn “ vet”… Zegt hij zelf…… Talitha

10-06-2020: Goede kwaliteit! Snelle levering! Goede service!
Echt een aanrader!!! Laila

30-05-2020: De armbandjes voor de libre view besteld en super snel binnen gekregen. Ben er erg blij mee. Had al eerder armbandjes hier besteld.
Ze bevallen erg goed.
Bedankt weer. Dikkie

12-05-2020: Snelle levering
De bandjes bleken helaas te strak maar werden zonder problemen omgeruild.
Super service! Petra.

07-05-2020: Dank voor de snelle levering. Zien er fleurig uit. Zit wel strak, maar heb ze verder nog niet gedragen. Alleen gepast. Hoop dat ze wat uit rekken.
Vriendelijke groet, C. Meijer.

06-05-2020 : Ik heb het bandje maandag besteld en heb het vandaag mogen ontvangen
Ben er zeer te vrede over. Ik weet zeker dat ik er nog 1 zal bestellen
Ben er zeer blij mee. Jan

16-04-2020: Wat een snelle levering. Tot nu toe zit het bandje heerlijk. Zoveel fijner dan mijn afgeknipte sok . Ineke

15-04-2020: Superblij met het bandje voor de sensor van mijn dochter van 6. Stevige maar flexibele stof en perfect op maat gemaakt. Ze voelt hem niet zitten maar de sensor is zo toch mooi beschermd tijdens het spelen. Verder ook snel geleverd. Ik ga er zeker nog 1 bestellen! Ursula

10-04-2020: Ik heb een picc-lijn in mijn arm. Zo’n leuk bandje leek mij wel wat om daaroverheen te doen. De bestaande maten waren helaas te smal. U bood aan om een bredere te maken en 2 dagen later had ik hem al in huis. Het bandje is van goede kwaliteit en mooi gemaakt. Hartelijk dank voor de snelle en goede service. Riet

30-03-2020: Mijn eerste bandje was qua omtrek om de arm toch te strak, na overleg is het bandje naar alle tevredenheid omgeruild. Inmiddels twéé bandjes besteld één als reserve en zitten verder perfect. De hele afhandeling en verzending ging perfect.
Voor nieuwe bandjes ga ik gegarandeerd terug naar dit adres. John

20-03-2020: Na veel geploeter met afgeknipte sokken en te strakke zweetbandjes heb ik een paar van deze bandjes besteld. Vandaag kwamen ze binnen en wat een verademing. Ze zitten echt comfortabel! Dank je wel Liesbeth voor de snelle service. Anita

14-03-2020: Wat een mooie armband zeg. Houdt de sensor van onze zoon prima beschermd tijdens het slapen. Superkwaliteit voor een betaalbare prijs. Als we een nieuwe nodig hebben komen we zeker terug. Rene

12-03-2020: Mooie kleur en snelle levering en pas goed. Claudia

08-03-2020: Hallo het zijn prachtige bandjes passen prima ben er zeer blij mee. Alfred

21-02-2020:  Ha Liesbeth, Dat noem ik nog eens een snelle service. PETJE AF!!!
De band voor mijn sensor is erg mooi en past goed. Bedankt hoor! Gr Loes 

21-02-2020: Drie dagen geleden twee lycra bandjes besteld. Vandaag lagen ze al in de bus. Ze zien er mooi uit en de maat is precies goed. Zo is mijn Libre sensor mooi beschermd. Tjeerd

18-02-2020:  Helemaal tevreden over de bandjes voor de sensor! Mooie bandjes ,snelle levering en de service is geweldig ! Hartelijk dank. Tinie

18-02-2020: U wilt service? U krijgt service!
En bij Liesbeth krijg je service met een hoofdletter S!
Wat zeg ik… allemaal hoofdletters!
Ik had een bandje besteld om mijn Freestyle Libre sensor te beschermen.
Helaas was het niet helemáál 100% in orde…
Maar ik kreeg gratis een nieuwe thuis gestuurd!
En als die goed was… okee prima, en zo niet, dan zou ik mijn geld terug krijgen!
Nou… prima toch?
Zo zorg je voor tevreden klanten!
Dus Liesbeth… keep up the good work! Go go go!!!
Bedankt voor de prima service!
Menno.

10-02-2020: Erg fijne service, goede en mooie kwaliteit en snelle levering. Kan niet beter! Vincent

05-02-2020: Maandag avond bestelling geplaatst, woensdagmorgen ontvangen.
Maat klopt precies. Super service! Bertus

Wat een snelle service !!
Gaf aan in de opmerkingen dat hij schuin moest de band voor de arm. Alles wordt netjes afgewerkt en gemaakt ! De volgende dag hadden we de band binnen ! Super service !! Meijer

29-01-2020: Bandjes maandag besteld en vandaag keurig ontvangen.
En zien er heel mooi uit. Eindelijk eens een site waarbij je geen account hoeft aan te maken. Johan

29-01-2020:  Wat een fantastische snelle service! Gisteren besteld, nu al in huis! Nog even wennen aan hoe strak ze zitten, maar ik ben er heel erg blij mee! Bedankt voor deze bandjes! Melanie

12-01-2020:  Dank voor de snelle levering. Gisteren bij het volleybal voor het eerst gebruikt. Supertevreden mee, het zit comfortabel en voelt toch stevig! Erg prettig!! Egbert

Omnipod-bandjes

info@omnipod-bandjes.nl

KvK: 65835867

Volg ons