Skip to main content

Veelgestelde vragen

Uiteraard beantwoorden we graag al uw vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een mailtje via ons contactformulier.

 

 

Over Omnipod-bandjes
Enkele jaren geleden kreeg ik de Omnipod en zocht ik een manier om deze te beschermen tijdens het sporten. Helaas kon ik niet de juiste oplossing vinden en ben ik zelf aan de slag gegaan en zo is Omnipod-bandjes ontstaan. Inmiddels heb ik al vele duizenden klanten blij gemaakt met een Omnipod-bandje. Omdat gebruiksgemak en detail hoog in het vaandel staan, kunt u een product verwachten wat netjes voor u op maat wordt gemaakt en waar u veel plezier van zult beleven.

Welke soorten banden zijn er

Er zijn banden voor de arm, het been en de buik. Verder zijn er twee soorten stoffen, namelijk Lycra stoffen en Tricot stoffen. De Lycra banden zijn vooral geschikt om mee te zwemmen en te sporten, maar kunnen ook in het dagelijks gebruik gedragen worden. De Tricot banden zijn niet geschikt om mee te zwemmen en minder om mee te sporten, maar zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

De banden zijn er is twee maten, namelijk 12 centimeter (geschikt voor de Omnipod en de sensoren) en 9 centimeter (enkel geschikt voor sensoren). Indien u de band ook ’s nachts draagt over de sensor, dan is het advies om 12 centimeter te bestellen.

Banden voor de arm kunnen geleverd worden tot en met 40 centimeter. Dit omdat een band van meer dan 40 centimeter niet altijd goed blijft zitten, ook niet wanneer deze taps is gemaakt.

Het opmeten van de juiste maat

Het is belangrijk dat de juiste maat doorgegeven wordt, zodat de band op maat gemaakt wordt. De meetinstructie vindt u hier.

Hoe kan ik bestellen

In de webshop kiest u een band uit die u wilt hebben en u geeft aan of u een 9 cm of een 12 cm band wilt hebben. Verder geeft u de maat door. In het verdere bestelproces geeft u aan of u de bestelling wilt ophalen of dat deze bezorgt moet worden. Bij bezorgen worden hier vanzelfsprekend wel verzendkosten voor berekend. Ophalen van de bestelling kan in Hendrik-Ido-Ambacht. Vervolgens kunt u de bestelling betalen. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,– en voor het buiteland € 4,50. De levertijd is enkele dagen.